Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 9.00-15.00 på 70 22 11 44

Prisgaranti på alle varer

0 0
Se alle vores sommernyheder her - Fri fragt over 499 KR.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Rydfilter

PERSONLIG INDRETNING

Med møbler og boliginteriør fra Evans har du rig mulighed for at skabe lige præcis det udtryk og ikke mindst den stemning, som passer til både dig og din unikke stil. Boliginteriør lader dig således nemt og hurtigt sætte et personligt præg på indretningen. Derfor fører vi hos Evans også et stort og varieret udvalg af interiør og tilbehør til hjemmet, hvor høj kvalitet og lækkert design er i fokus. Uanset om du er mest til det klassiske og enkle look, eller du elsker farver og en bombastisk stil, så har vi noget for enhver smag i vores sortiment her på siden.

Interiør fås i et væld af designs, farver, stilarter og former, så der på den måde er noget til enhver type indretning. Derfor fører vi hos Evans også et meget varieret udvalg, hvorfor du både kan gå på opdagelse i skønne naturmaterialer såsom træ og hør såvel som de helt klassiske materialer som metal og glas.